Locatiebezoek

Local Research reist voor u af naar het land waar u handel ambieert. Dat is hoe Local Research zich onderscheidt van andere marktonderzoekbureaus.

 Wij doen uitsluitend onderzoek in het land zelf. Daardoor kunnen wij op locatiebezoek bij lokale supermarkten, winkelcentra, vliegvelden, productiebedrijven, fabrieken en productievelden. De locatie die wij bezoeken wordt bepaald door uw onderzoeksvraag. Zo kunnen wij de schappen in kaart brengen van retailers, maar zeker ook van detailhandelaren, overheden of producenten.

Retail & Detailhandel

We doen uitgebreid verslag van de huidige producten in retail, groothandel en detailhandel en leveren daarbij een fotorapportage. Zo brengen wij de schappen in kaart, ziet u direct het huidige aanbod en vinden we voor u het gat in de markt.  

Producenten

Wij gaan opzoek naar de interessante leveranciers en bezoeken het hoofdkantoor, productie- en distributie locaties. Alles om u een duidelijk beeld te geven van de activiteiten van huidige en/of potentiële leveranciers. Zo heeft u uw processen optimaal in beeld.

Horeca & Toerisme

Local Research onderzoekt voor u alle facetten binnen horeca en toerisme. Of het nu gaat om vliegvelden, hotels, restaurants of winkelgebieden. Wij brengen in kaart welke producten gebruikt worden (van voedsel tot machines) of hoe de concurrentie eruit ziet.

“Door fysiek aanwezig te zijn, zie je de wereld door de ogen van de eindgebruiker.”

Nieuwsgierig naar een locatiebezoek?

 

Zien hoe uw leverancier te werk gaat, maar kunt u niet afreizen naar het productieland? Of bent u benieuwd wat er lokaal in de schappen ligt, maar bent u niet in staat dit direct te checken? Local Research geeft u uitgebreid verslag van het locatiebezoek. Zo is het alsof u er met eigen ogen bij bent.