Local Research helpt u
bij uw import vraagstuk.

Onze diensten

Importeren is maatwerk. Importonderzoek en advies dus ook. De onderzoeksmethoden en doelstellingen die voor uw organisatie van toepassing zijn, hangen sterk af van uw behoeften. Zo heeft een startende importeur andere vraagstukken dan een ervaren importeur. 

Local Research helpt u bij uw import vraagstuk middels de volgende onderzoeksmethoden;

Locatiebezoek

Met fotorapportages en uitgebreide verslagen krijgt u zekerheid over uw importproduct en/of het productieproces bij de leverancier.

Leverancier inventarisatie

Boost direct uw importdoelstellingen door onze beoordeling van potentiële leveranciers middels een benchmark.

Logistiek inventarisatie

Vind logistieke partners voor elk vervoer. Afhankelijk van de gewenste Incoterms maken wij het logistieke traject voor u inzichtelijk.

Desk Research

Krijg middels deskresearch cijfermatig inzicht in de importmarkt. Van wet- & regelgeving, tot trends en ontwikkelingen.

Mystery shopping

Wilt u weten welke handelswijze uw huidige leveranciers hanteren? Wij helpen u op weg door middel van mystery shopping.

Ander onderzoek?

Misschien staat de onderzoeksvorm die u zoekt hier niet tussen. Laat het ons weten! Voor elke vraag vinden we een passende methode.

 
Wilt u meer weten over de exportdiensten van Local Research, klik dan hier.

 

 

“Wilt u importeren met de beste voorbereiding? Local Research biedt u een op maat gemaakt stappenplan dat u écht verder helpt!”

 

Waarom importeren?

Financiële voordelen

Het buitenland biedt financiële voordelen die u handig kunt inzetten voor uw onderneming. Lagere loonkosten, valuta voordelen en belastingvoordelen bijvoorbeeld. 

Jaarrond leveren

Voor het garanderen van een jaarronde productie kan het noodzakelijk zijn om te importeren. Bijvoorbeeld vanwege grote klimaatverschillen. Local Research helpt u bij de optimalisatie van jaarronde productie. 

Risico spreiding

Door partners in diverse landen te hebben zorgt u ervoor dat u grondstoffen en half of heel fabricaten te allen tijde tot uw beschikking heeft.

De wereld veroveren?

Kom erachter welke kansen import biedt voor uw onderneming en doe er je voordeel mee. Welke kansen laat u nu nog onbenut? Wij vertellen het.