Leveranciersanalyse

Door de toenemende vraag naar kwalitatieve leveranciers, onderzoekt Local Research uw potentiële leveranciers in het land zelf. Zo weet u daadwerkelijk alles over de productie. Omdat consumenten steeds hogere eisen stellen aan productieprocessen, helpt Local Research u het proces van A tot Z in kaart te brengen. Wij gaan langs bij potentiële leveranciers om zaken als arbeidsomstandigheden en hygiëne te beoordelen. Ook kijken wij naar de kwaliteit van de materialen, de productietechnieken en het organisatorisch vermogen van de leverancier. 

Analyse van de markt

Welke leverancier levert aan welke klant? Welke schakels zijn betrokken?
Bij leveranciersanalyses kijken wij naar de jaarlijkse productie, huidige klanten, de strategie en de bedrijfsdoelstellingen van de leverancier.

Nieuwe leveranciers

Bij wie wilt u afnemen? Wij gaan opzoek en leveren een lijst met potentiële leveranciers. Met een benchmark helpen wij uw inkoopafdeling te bepalen wie de juiste partners zijn om mee samen te werken. Tevens ontvangt u leverancierslijsten met contactgegevens.

Huidige leveranciers

Benieuwd hoe het er bij uw huidige leveranciers aan toe gaat? Wij gaan voor u op pad om het volledige productieproces in kaart te brengen. Houden ze zich bij productie wel aan de gemaakte afspraken? Tevens leveren wij beeldmateriaal voor uw marketingafdeling.

“Anno 2019 is het van groot belang dat u écht inzicht heeft in het productieproces van uw producten. Local Research bezoekt uw huidige of potentiële leveranciers, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!”

Interesse in een leveranciersanalyse?

Consumenten eisen transparantie die u enkel kunt bieden door uw leveranciers te kennen. Wilt u weten welke leverancier bij u past? Of vraagt u zich af of uw leveranciers zich aan de gemaakte afspraken houden? Local Research geeft inzicht.