Onderzoek op maat

Dankzij lokaal marktonderzoek is Local Research uniek in haar soort. Het onderzoeksteam reist af naar uw import- of exportmarkt om u van inzichten en informatie te voorzien, die traditionele marktonderzoeken niet kunnen bieden. Uw vraag staat centraal. De aanpak wordt op maat gemaakt. Zodoende maakt Local Research u op haar unieke manier wegwijs in de internationale wereld vol groeikansen. 

Benieuwd naar de mogelijke onderzoeksvormen?

Wij zoeken het voor u uit!

Een goede start buiten Nederland begint met een goede voorbereiding. Zo ook wanneer Local Research uw marktonderzoek uitvoert. Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we gezamenlijk de doelstellingen vast voor de korte en lange termijn. Het is belangrijk dat de import- en exportdoelstellingen aansluiten bij de bedrijfsstrategie en overige bedrijfsdoelstellingen. Daarom nemen we ook altijd uw onderneming onder de loep. 

Zodra de doelstellingen duidelijk zijn, bepalen we de onderzoeksmethoden. Heeft uw onderneming behoefte aan locatiebezoeken, prospectonderzoek of juist opiniepeilingen? Local Research helpt u bij het samenstellen van het ideale onderzoekspakket voor de beoogde groei. 

Hulp nodig bij het strategische plan voor implementatie? Op basis van de door ons verworven data en analyses geven wij passend advies.

Welke methoden /diensten?