Wie zijn wij?

Frank van der Kwaak

Affiniteit:
Agro & Food
Logistiek & Transport
Groot- & Detailhandel
Retailmanagement

Laura van Otterloo

Affiniteit:
ICT
Industrie
Duurzaamheid
Projectmanagement

Waarom Local Research?

Flexibel

Zo snel mogelijk starten met intercontinentale import of export? Local Research is zeer flexibel in haar agenda en kan direct aan de slag. Binnen enkele maanden is uw markt in kaart gebracht en kunt u starten met de implementatie.

Unieke aanpak

Local Research doet onderzoek in het gebied waar u handel drijft of waar u handel wilt drijven. Onze lokale marktonderzoekers leveren informatie die andere bureaus niet kunnen bieden. Door deze aanpak heeft u voorsprong op uw concurrentie!

Efficiënt

Met een paspoort vol stempels begrijpt Local Research verschillende culturen als geen ander. Deze voorkennis zorgt voor efficiënt onderzoek met waardevolle inzichten.

Onze kernwaarden

Daadkrachtig, transparant, flexibel en kritisch.
Local Research voert uw onderzoek op korte termijn uit, communiceert helder over de voortgang en blijft scherp door bij te sturen waar nodig. Zo bent u verzekerd van de beste resultaten. 

 

Ons doel

Nederlandse bedrijven succesvoller maken in de internationale handel, door onderzoek te doen op locatie in het import-of exportland in plaats van de gebruikelijke deskresearch op afstand. 

De wereld veroveren?

 
Wij helpen u aan de beste partners, inzichten en adviezen om de concurrentie te verslaan. Wat is uw handelsdroom? Laten we het waarmaken.