Prospectinventarisatie

Door de toenemende vraag naar kwalitatieve leads, onderzoekt Local Research uw potentiële klanten in het land zelf. Wij maken gebruik van Account Based Marketing (ABM). Bij het gebruik van ABM selecteert Local Research voor u specifieke leads, met gericht advies hoe u deze benut. Zo behoudt u altijd een volle salesfunnel.

Bedrijfsprofiel

Het prospectonderzoek start met een duidelijke profiel van de prospects, zoals aantal vestigingen, jaarlijkse omzet en strategie. Maar ook wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze heen willen. Tevens brengen we in beeld wie de huidige leveranciers van de prospect zijn en vinden we een match met uw organisatie.

Kwalitatieve leads

Local Research is groot fan van kwalitatieve leads. Geen ellenlange prospectlijsten, maar hapklare prospects die uw salesfunnel goed vullen en nog liever snel naar uw klantenportfolio worden gewerkt, met persoonlijke en doelgerichte acquisitie. Dit doen wij door middel van account based marketing.

Kansen

Waar liggen nog kansen voor uw onderneming? We kijken kritisch naar het huidige assortiment van de prospect en gaan samen met u op zoek naar het gat in de markt. Local Research helpt u bij het optimaliseren van uw salesfunnel.

Doelgericht aan de slag!

Met onze prospectinventarisatie kunnen accountmanagers direct aan de slag. Dankzij het integrale rapport zijn zij in staat de leads persoonlijk en op een directe manier te benaderen. Zo ontstaat er binnen uw organisatie doelgerichte acquisitie met een focus op kwaliteit.  

Meer hoogwaardige leads?

Local Research houdt van warme leads. Het liefst zo heet mogelijk 😉
Wij zijn al aan het opwarmen voor uw prospectinventarisatie.